100+ Teka-teki dalam bahasa Inggris dan jawabannya

Teka-teki sangatlah menyenangkan karena membuat kita harus berpikir untuk memecahkannya. Padahal terkadang jawaban yang diinginkan oleh teka-teki tersebut cukup mudah. Teka-teki juga sangat cocok untuk melatih otak dengan cara yang tidak membosankan. Teka-teki juga kadang-kadang mengikutsertakan kata-kata slang, idioms, phrase, ataupun clause dalam bahasa Inggris

Teka-teki mudah dalam bahasa Inggris untuk anak-anak ataupun orang dewasa memang ada cukup banyak. Berikut ini ada 100+ teka-teki bahasa Inggris yang bisa kamu mainkan.

Teka-teki bahasa Inggris dan jawabannya

  1. A man dies of old age on his 25 birthday. How is this possible?
    Answer: He was born on February 29
  2. You walk into a room that contains a match, a kerosene lamp, a candle and a fireplace. What would you light first?
    Answer: The match
  3. You see a boat filled with people, yet there isn’t a single person on board. How is that possible?
    Answer: All the people on the boat are married.
  4. I shave every day, but my beard stays the same. What am I?
    Answer: A barber
  5. What can you keep after giving to someone?
    Answer: Your word
  6. What gets wet while drying?
    Answer: A towel
  7. A man who was outside in the rain without an umbrella or hat didn’t get a single hair on his head wet. Why
    Answer: He was bald.
  8. What goes up but never comes down?
    Answer: Your age
  9. What can you break, even if you never pick it up or touch it?
    Answer: A promise
  10. There’s a one-story house in which everything is yellow. Yellow walls, yellow doors, yellow furniture. What color are the stairs?
    Answer: There aren’t any—it’s a one-story house.
  11. What is always in front of you but can’t be seen?
    Answer: The future
  12. What question can you never answer yes to?
    Answer: Are you asleep yet?
  13. What is full of holes but still holds water?
    Answer: A sponge
  14. What month of the year has 28 days?
    Answer: All of them
  15. I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old. What am I?
    Answer: A candle
  16. What has to be broken before you can use it?
    Answer: An egg
  17. I have branches, but no fruit, trunk or leaves. What am I?
    Answer: A bank
  18. What can’t talk but will reply when spoken to?
    Answer: An echo
  19. The more of this there is, the less you see. What is it?
    Answer: Darkness
  20. What has many keys but can’t open a single lock
    Answer: A piano
  21. David’s parents have three sons: Snap, Crackle, and what’s the name of the third son?
    Answer: David
  22. I follow you all the time and copy your every move, but you can’t touch me or catch me. What am I?
    Answer: Your shadow
  23. What can you hold in your left hand but not in your right?
    Answer: Your right elbow
  24. What is black when it’s clean and white when it’s dirty?
    Answer: A chalkboard
  25. What gets bigger when more is taken away?
    Answer: A hole
  26. I’m light as a feather, yet the strongest person can’t hold me for five minutes. What am I?
    Answer: Your breath
  27. I’m found in socks, scarves and mittens; and often in the paws of playful kittens. What am I?
    Answer: Yarn
  28. Where does today come before yesterday?
    Answer: The dictionary
  29. What invention lets you look right through a wall?
    Answer: A window
  30. If you’ve got me, you want to share me; if you share me, you haven’t kept me. What am I?
    Answer: A secret
  31. What can’t be put in a saucepan?
    Answer: It’s lid
  32. What goes up and down but doesn’t move?
    Answer: A staircase
  33. If you’re running in a race and you pass the person in second place, what place are you in?
    Answer: Second place
  34. It belongs to you, but other people use it more than you do. What is it?
    Answer: Your name
  35. What does man love more than life, hate more than death or mortal strife; that which contented men desire; the poor have, the rich require; the miser spends, the spendthrift saves, and all men carry to their graves?
    Answer: Nothing
  36. A man looks at a painting in a museum and says, “Brothers and sisters I have none, but that man’s father is my father’s son.” Who is in the painting?
    Answer: The man’s son
  37. With pointed fangs I sit and wait; with piercing force I crunch out fate; grabbing victims, proclaiming might; physically joining with a single bite. What am I?
    Answer: A stapler
  38. I have lakes with no water, mountains with no stone and cities with no buildings. What am I?
    Answer: A map
  39. What breaks yet never falls, and what falls yet never breaks?
    Answer: Day, and night
  40. What goes through cities and fields, but never moves?
    Answer: A road
  41. I am always hungry and will die if not fed, but whatever I touch will soon turn red. What am I?
    Answer: Fire
  42. The person who makes it has no need of it; the person who buys it has no use for it. The person who uses it can neither see nor feel it. What is it?
    Answer: A coffin
  43. If you drop me I’m sure to crack, but give me a smile and I’ll always smile back. What am I?
    Answer: A mirror
  44. The more you take, the more you leave behind. What are they?
    Answer: Footsteps
  45. I turn once, what is out will not get in. I turn again, what is in will not get out. What am I?
    Answer: A key
  46. People make me, save me, change me, raise me. What am I?
    Answer: Money
  47. What can run but never walks, has a mouth but never talks, has a head but never weeps, has a bed but never sleeps?
    Answer: A river
  48. Speaking of rivers, a man calls his dog from the opposite side of the river. The dog crosses the river without getting wet, and without using a bridge or boat. How?
    Answer: The river was frozen.
  49. What can fill a room but takes up no space?
    Answer: Light
  50. What is so fragile that saying its name breaks it?
    Answer: Silence.
  51. What word in the English language does the following: The first two letters signify a male, the first three letters signify a female, the first four letters signify a great, while the entire world signifies a great woman. What is the word?
    Answer: Heroine
  52. What word of five letters has one left when two are removed?
    Answer: Stone
  53. What is the end of everything?
    Answer: The letter “g”
  54. What word is pronounced the same if you take away four of its five letters?
    Answer: Queue
  55. I am a word that begins with the letter “i.” If you add the letter “a” to me, I become a new word with a different meaning, but that sounds exactly the same. What word am I?
    Answer: Isle (add “a” to make “aisle”)
  56. What 4-letter word can be written forward, backward or upside down, and can still be read from left to right?
    Answer: NOON
  57. Forward I am heavy, but backward I am not. What am I?
    Answer: The word “not”
  58. What is 3/7 chicken, 2/3 cat and 2/4 goat?
    Answer: Chicago
  59. I am a word of letters three; add two and fewer there will be. What word am I?
    Answer: Few
  60. I am the beginning of everything, the end of everywhere. I’m the beginning of eternity, the end of time and space. What am I?
    Answer: Also the letter “e”
  61. What would you find in the middle of Toronto?
    Answer: The letter “o”
  62. ou see me once in June, twice in November and not at all in May. What am I?
    Answer: The letter “e”
  63. Two in a corner, one in a room, zero in a house, but one in a shelter. What is it?
    Answer: The letter “r”
  64. What five-letter word becomes shorter when you add two letters to it?
    Answer: Short
  65. What begins with an “e” and only contains one letter?
    Answer: An envelope
  66. A word I know, six letters it contains, remove one letter and 12 remains. What is it?
    Answer: Dozens
  67. A man describes his daughters, saying, “They are all blonde, but two; all brunette but two; and all redheaded but two.” How many daughters does he have?
    Answer: Three: A blonde, a brunette and a redhead
  68. If there are three apples and you take away two, how many apples do you have?
    Answer: You have two apples.
  69. A girl has as many brothers as sisters, but each brother has only half as many brothers as sisters. How many brothers and sisters are there in the family?
    Answer: Four sisters and three brothers
  70. Two fathers and two sons are in a car, yet there are only three people in the car. How?
    Answer: They are a grandfather, father and son.
  71. The day before yesterday I was 21, and next year I will be 24. When is my birthday?
    Answer: December 31; today is January 1.
  72. A little girl goes to the store and buys one dozen eggs. As she is going home, all but three break. How many eggs are left unbroken?
    Answer: Three
  73. Mary has four daughters, and each of her daughters has a brother. How many children does Mary have?
    Answer: Five—each daughter has the same brother.
  74. Which is heavier: a ton of bricks or a ton of feathers?
    Answer: Neither—they both weigh a ton.
  75. Three doctors said that Bill was their brother. Bill says he has no brothers. How many brothers does Bill actually have?
    Answer: None. He has three sisters.
  76. I am an odd number. Take away a letter and I become even. What number am I?
    Answer: Seven
  77. If two’s company, and three’s a crowd, what are four and five?
    Answer: Nine
  78. What three numbers, none of which is zero, give the same result whether they’re added or multiplied?
    Answer: One, two and three
  79. What has 13 hearts, but no other organs?
    Answer: A deck of cards
  80. It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
    Answer: Corn
  81. What kind of coat is best put on wet?
    Answer: A coat of paint
  82. What has a bottom at the top?
    Answer: Your legs
  83. What has four wheels and flies?
    Answer: A garbage truck
  84. What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
    Answer: A glove
  85. What has a head and a tail but no body?
    Answer: A coin
  86. Where does one wall meet the other wall?
    Answer: On the corner
  87. What building has the most stories?
    Answer: The library
  88. What tastes better than it smells?
    Answer: Your tongue
  89. What has many teeth, but can’t bite?
    Answer: A comb
  90. What is cut on a table, but is never eaten?
    Answer: A deck of cards
  91. What has words, but never speaks?
    Answer: A book
  92. What runs all around a backyard, yet never moves?
    Answer: A fence
  93. What can travel all around the world without leaving its corner?
    Answer: A stamp
  94. What has hands, but can’t clap?
    Answer: A clock
  95. What has legs, but doesn’t walk?
    Answer: A table
  96. What has one head, one foot and four legs?
    Answer: A bed
  97. What can you catch, but not throw?
    Answer: A cold
  98. What kind of band never plays music?
    Answer: A rubber band
  99. What has lots of eyes, but can’t see?
    Answer: A potato
  100. What has one eye, but can’t see?
    Answer: A needle
  101. What has many needles, but doesn’t sew?
    Answer: A Christmas tree

—-

Baca juga:

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment